000000957 001__ 957
000000957 003__ VRT
000000957 005__ 20161020220009.0
000000957 006__ m     f   d
000000957 007__ co
000000957 008__ 090605s2009    xo ol  fs     100 0 slo
000000957 015__ $$aSNBS2009/04-01746
000000957 020__ $$a9788089385027 
000000957 039_9 $$a200912091033 $$bmsnk38 $$c200911261142 $$c200906111425 $$c200906111424 $$dmsnk01 $$dmsnk22 $$dmsnk22 $$y  200906050804 $$zmsnk03
000000957 040__ $$aSNK $$bslo $$cSNK $$eAACR2
000000957 0410_ $$aslo $$acze $$aeng $$beng
000000957 044__ $$axo $$cSK
000000957 072_7 $$2konspekt$$a613 $$xHygiena. Ľudské zdravie 
000000957 080__ $$22001$$a338.439.66 
000000957 080__ $$22001$$a614.31 
000000957 080__ $$22001$$a613.26/.29:504.5 
000000957 080__ $$22001$$a663/664-021.465 
000000957 080__ $$22001$$a(062.534) 
000000957 080__ $$22001$$a(0.034.44) 
000000957 1112_ $$aEurópsky seminár $$cTatranská Lomnica, Slovensko)$$d2009 : $$n(4. : 
000000957 24510 $$a4. Európsky seminár $$bzborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou :   24.-26. marec 2009 Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry$$helektronický zdroj 
000000957 24611 $$a4th European seminar
000000957 2463_ $$aŠtvrtý Európsky seminár
000000957 250__ $$a1. vyd.
000000957 260__ $$aKošice $$bELSEWA $$c2009
000000957 300__ $$a1 elektronický optický disk (CD-ROM) $$c12 cm
000000957 500__ $$aNázov z titulnej obrazovky
000000957 516__ $$aTextový dokument (zborník), súbory vo formáte htm
000000957 538__ $$aTechnické požiadavky: Windows Internet Explorer
000000957 65007 $$2SNKPH$$apotravinová bezpečnosť 
000000957 65007 $$2SNKPH$$akontrola potravín 
000000957 65007 $$2SNKPH$$akvalita potravín 
000000957 65007 $$2SNKPH$$akontaminácia potravín 
000000957 655_7 $$2SNKPH$$aelektronické zdroje 
000000957 655_7 $$2SNKPH$$aCD-ROM 
000000957 655_7 $$2SNKPH$$azborníky konferencií 
000000957 909__ $$ooai:invenio.webdepozit.sk:URN:ISBN:978-80-89385-02-7$$pGLOBAL_SET
000000957 919__ $$a978-80-89385-02-7
000000957 970__ $$aURN:ISBN:978-80-89385-02-7
000000957 980__ $$aemo