000000949 001__ 949
000000949 003__ VRT
000000949 005__ 20161020220009.0
000000949 006__ m     f   d
000000949 007__ co
000000949 008__ 080429s2008    xo     fs     100 0 slo
000000949 015__ $$aSNBS2008/02-00824
000000949 020__ $$a9788023202953 
000000949 039_9 $$a200805221216 $$bmsnk38 $$c200805221159 $$c200805190940 $$c200805060923 $$dmsnk38 $$dmsnk01 $$dmsnk22 $$y  200804291214 $$zmsnk03
000000949 040__ $$aSNK $$bslo $$cSNK $$eAACR2
000000949 0410_ $$aslo $$aeng
000000949 044__ $$axo $$cSK
000000949 072_7 $$2konspekt$$a613 $$xHygiena. Ľudské zdravie 
000000949 080__ $$22001$$a338.439.66 
000000949 080__ $$22001$$a614.31 
000000949 080__ $$22001$$a613.26/.29:504.5 
000000949 080__ $$22001$$a663/664-021.465 
000000949 080__ $$22001$$a(062.534) 
000000949 080__ $$22001$$a(0.034.44) 
000000949 1112_ $$aEurópsky seminár $$cTatranská Lomnica, Slovensko)$$d2008 : $$n(3. : 
000000949 24510 $$a3. Európsky seminár $$b9.-11. apríl 2008 Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry $$c  [editor] Róbert Kanász$$helektronický zdroj 
000000949 24611 $$a3th European seminar
000000949 24630 $$aTretí Európsky seminár
000000949 250__ $$a[1. vyd.]
000000949 260__ $$a[Košice $$bDom techniky] $$c2008
000000949 300__ $$a1 elektronický optický disk (CD-ROM) $$c12 cm
000000949 500__ $$aNázov z obalu
000000949 516__ $$aTextový dokument (zborník), súbory v rôznych formátoch
000000949 538__ $$aTechnické požiadavky: Microsoft Internet Explorer
000000949 65007 $$2SNKPH$$apotravinová bezpečnosť 
000000949 65007 $$2SNKPH$$akontrola potravín 
000000949 65007 $$2SNKPH$$akvalita potravín 
000000949 65007 $$2SNKPH$$akontaminácia potravín 
000000949 655_7 $$2SNKPH$$aelektronické zdroje 
000000949 655_7 $$2SNKPH$$aCD-ROM 
000000949 655_7 $$2SNKPH$$azborníky konferencií 
000000949 7001_ $$4edt$$aKanász, Róbert 
000000949 909__ $$ooai:invenio.webdepozit.sk:URN:ISBN:978-80-232-0295-3$$pGLOBAL_SET
000000949 919__ $$a978-80-232-0295-3
000000949 970__ $$aURN:ISBN:978-80-232-0295-3
000000949 980__ $$aemo