000000949 001__ 949 000000949 003__ VRT 000000949 005__ 20161020220009.0 000000949 006__ m f d 000000949 007__ co 000000949 008__ 080429s2008 xo fs 100 0 slo 000000949 015__ $$aSNBS2008/02-00824 000000949 020__ $$a9788023202953 000000949 039_9 $$a200805221216 $$bmsnk38 $$c200805221159 $$c200805190940 $$c200805060923 $$dmsnk38 $$dmsnk01 $$dmsnk22 $$y 200804291214 $$zmsnk03 000000949 040__ $$aSNK $$bslo $$cSNK $$eAACR2 000000949 0410_ $$aslo $$aeng 000000949 044__ $$axo $$cSK 000000949 072_7 $$2konspekt$$a613 $$xHygiena. Ľudské zdravie 000000949 080__ $$22001$$a338.439.66 000000949 080__ $$22001$$a614.31 000000949 080__ $$22001$$a613.26/.29:504.5 000000949 080__ $$22001$$a663/664-021.465 000000949 080__ $$22001$$a(062.534) 000000949 080__ $$22001$$a(0.034.44) 000000949 1112_ $$aEurópsky seminár $$cTatranská Lomnica, Slovensko)$$d2008 : $$n(3. : 000000949 24510 $$a3. Európsky seminár $$b9.-11. apríl 2008 Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry $$c [editor] Róbert Kanász$$helektronický zdroj 000000949 24611 $$a3th European seminar 000000949 24630 $$aTretí Európsky seminár 000000949 250__ $$a[1. vyd.] 000000949 260__ $$a[Košice $$bDom techniky] $$c2008 000000949 300__ $$a1 elektronický optický disk (CD-ROM) $$c12 cm 000000949 500__ $$aNázov z obalu 000000949 516__ $$aTextový dokument (zborník), súbory v rôznych formátoch 000000949 538__ $$aTechnické požiadavky: Microsoft Internet Explorer 000000949 65007 $$2SNKPH$$apotravinová bezpečnosť 000000949 65007 $$2SNKPH$$akontrola potravín 000000949 65007 $$2SNKPH$$akvalita potravín 000000949 65007 $$2SNKPH$$akontaminácia potravín 000000949 655_7 $$2SNKPH$$aelektronické zdroje 000000949 655_7 $$2SNKPH$$aCD-ROM 000000949 655_7 $$2SNKPH$$azborníky konferencií 000000949 7001_ $$4edt$$aKanász, Róbert 000000949 909__ $$ooai:invenio.webdepozit.sk:URN:ISBN:978-80-232-0295-3$$pGLOBAL_SET 000000949 919__ $$a978-80-232-0295-3 000000949 970__ $$aURN:ISBN:978-80-232-0295-3 000000949 980__ $$aemo